Enda en blogg

Enda en blogg tenker kanskje du. Flaks at du leser bloggen min, tenker jeg. For denne har et litt annerledes innhold. Her kan du lese om min jobbhverdag, mine tanker og refleksjoner rundt det å være ung i arbeidslivet. Jeg var nyutdannet i fjor, har hatt ulike vikariater det siste året og nå har jeg endelig fått drømmejobben i Brainwells. Det å skulle velge studieretning og yrke er utfordrende, det å søke jobber og gå på intervjuer er skummelt. Gjennom denne bloggen ønsker jeg å fortelle om mine valg frem til der jeg er idag og mine erfaringer rundt det å jobbe et sted hvor man virkelig trives. I tillegg er jeg utrolig nysgjerrig på hva som motiverer mennesker til å gå på jobb hver dag, og hvorfor noen trives og andre ikke. Jeg mener det ikke bare er lov å ha det gøy på jobb, men det er helt avgjørende.

Jeg elsker mennesker. Jeg blir så inspirert av å møte mennesker med et brennende engasjement. Jeg vil derfor gjennom denne bloggen intervjue modige mennesker som jeg beundrer og respekterer. Jeg ønsker å dele deres historier og engasjement med dere. Vi trenger å fremme spennende mennesker som har kloke tanker og store hjerter.

Jeg tar gjerne i mot forslag til spennende mennesker  jeg kan intervjue:)

18 thoughts on “Enda en blogg

  1. Så spennende, Julie! Du er utrolig flink, og jeg er så stolt av deg! Gleder meg til å følge deg her på bloggen også! Følg meg på twitter (skal bli aktiv der igjen), stinelisejorg. Klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s