L = Learning

Godt nyttår og velkommen 2013! Jeg har to nyttårsforsetter i år, tanntråd og prøve ting jeg ikke kan. Den førstnevnte er grei. Den sistnevnte litt mer utfordrende. Dette kan være aktiviteter jeg aldri har prøvd før eller som jeg ikke er så god til. Jeg har derfor begynt å danse hip hop, tar sangtimer, har byttet snowboard med ski og lærer meg Indesign.

Jeg merker at jo eldre jeg blir jo mer utfordrende er det å prøve nye ting. Etter hvert som jeg får mer erfaring og blir god til noe, blir det enda skumlere å sette seg inn i situasjoner jeg ikke mestrer. Det er rett og slett en utfordring å være ny og ulært i en ny situasjon, noe som dytter meg ut av komforsonen. Jeg prøver derfor å leve etter Pippi Langstrømpes motto: “Det har jeg aldri prøvd før , så det tror jeg sikkert jeg kan klare.”

Det er i hvert fall veldig tilfredsstillende når jeg først tør. Jeg har jo ingen erfaring, så det er rom for å være skikkelig dårlig. Det er lov å klistre en stor L i panna (L = Learning, ikke Looser…) og prøve nye ting. Det fine er at det kun kan gå en vei, oppover. I tillegg er det veldig gøy å lære seg noe nytt! Det er en god øvelse på å styrke selvfølelsen. Jeg skal love deg det er et komisk syn der jeg står foran sanglæreren min og synger ”The Rose” av full hals. Men det er da selvfølelsen min grynter og sier ”Du er jaggu tøff som tør å synge så surt – godt du ikke har meldt deg på Idol”.

Gjør ting du ikke kan – det er gøy!

Denne uken har jeg vært så heldig og fått lov til å skrive et gjesteinnlegg om selvfølelse i bloggen til Line Strandvik. Det kan du lese her:

http://www.linestrandvik.no/2013/01/30/selvfolelse/

Line har en veldig fin blogg, hvor hun tar opp viktige temaer- anbefales!

God helg!

2 thoughts on “L = Learning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s