Julie

profilbilde-6.jpg

Jeg er Julie. Jeg liker ikke Cola eller folk som sniker i kø. Derimot elsker jeg kaffe og egg. Jeg har faktisk spist 8657 egg i mitt liv. Omtrentlig. Jeg har skilte foreldre, en søster, en halvbror og en stebror. Jeg mangler bare en adoptert søster og en hund, så nærmer jeg meg en oppvekst som er politisk korrekt.

Jeg er utdannet Business antropolog og har et brennende engasjement i positiv psykologi og hvordan skape en sunn bedriftskultur.

Jeg har mye energi og er i overkant glad i å trene, selvom jeg ikke er et naturtalent i noen idrettsgrener. I følge pappa fikk søsteren min teknikken i både ski, fotball og svømming, mens jeg fikk pågangsmotet. Sammen er vi dynamitt.

Jeg har hatt mange ulike jobber og har derfor fått veldig bred erfaring innenfor ulike områder. Jeg er foreksempel har vært programleder i radio både i Norge og USA, jeg har jobbet på gamlehjem, gått med avisen, flippet burgere på Mc Donalds, intervjuet sherpaer i Himalaya, spilt teater med fysisk – og psykisk utviklinghemmede, vært teamleder i et IT selskap og vært Internasjonal Sekretær i Blindeforbundet og fasilitator og konsulent i Brainwells. For å nevne noe.

Jeg vil beskrive meg selv som kreaitv, uredd og utadvendt. Jeg kan bli litt kranglete å ha med å gjøre hvis jeg er for sulten og jeg blir fort utålmodig hvis ting tar for lang tid. Hvis jeg skulle vært med på Kvitt eller Dobbelt ville jeg valgt hovedsteder som tema.

Jeg kan kontaktes på:

Mail: julie.kildahl@gmail.com

Telefon: 93261321

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s