Årets julegave

Adventstida er her og julegaver står på lista over ting som skal gjøres før ribba serveres og hovmesteren snubler over TV-skjermen.

Det er raushet og omsorg som står i sentrum denne måneden. Vi i Brainwells har bestemt oss for at årets julegave er å gi bort en fasilitert prosess til en organisasjon med et godt verdigrunnlag. I tillegg er de rause i sitt arbeid for sine omgivelser og medmennesker – og DU er med å bestemme hvem som vinner!

De tre kandidiatene er Norges Blindeforbund, = Oslo og Nobels Fredssenter.

Her er litt kort om de tre organisasjonene:

Norges Blindeforbund:

Blindeforbundet er landets eldste organisasjon av og for funksjonshemmede. Gjennom 100 år har de vært sterkt medvirkende til at synshemmedes rettigheter og muligheter er blitt styrket. Deres overordnede mål er samfunnsmessig likestilling for blinde og svaksynte.

= Oslo

= Oslo er Norges første gatemagasin. Det kommer ut månedlig og er et talerør for sosialt utstøtte, fattige, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte. Idéen er at vanskeligstilte skal selge magasinet, og halvparten av utsalgsprisen beholdes av selgeren. 

Nobels fredsenter

Nobels Fredssenter presenterer fredsprisvinnerne og deres arbeid og historien om Alfred Nobel. Senteret er en arena for debatt og refleksjon om aktuelle temaer som krig, fred og konfliktløsning, og arbeider i et skjæringspunkt mellom politikk og kultur.

Det er allerede 350 mennesker som har respondert, så vær med å stem du også på den kandidaten du synes skal få litt ekstra oppmerksomhet!

Klikk deg inn på denne linken: https://www.surveymonkey.com/s/KC6GMJN, og avgi din stemme innen 10. desember!

Vinneren blir annonsert på Brainwells sin facebookside https://www.facebook.com/BrainwellsAndFriends og her på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s